Nyt YOGA WEBSITE

Endelig er jeg færdig med det nye website og glæder mig til, at præsentere det for dig. Læs om Krab-Bjerre Yoga studio, alle nyhederne. Om Iyengar® yoga, lidt om mig og tilmeld dig det yogahold du har lyst til at deltage på. Find også information om alle mine workshops - spændende yoga for alle. Og se de flotte billeder fra mit yogastudio i Struer. Håber du synes det er blevet godt - og får lyst til, at fortælle om det til andre. Del gerne.. www.krabbjerreyoga.dk

Årets NYTÅRS-KUR... og andet sjovt!

Hvorfor melder du dig ikke til en en ekstra sjove oplevelser med yoga? Som afslutning på året har jeg igen arrangeret ÅRETS NYTÅRSKUR. Det var en rigtig stor succes sidste år, og der er rift om pladserne, så tilmeld dig allerede nu :-)

Skynd dig at få meldt til, der er rift om pladserne.

Der er start i uge 44, og vi slutter i uge 4. Der er ikke Yoga i uge 52 samt uge 1, og så vil der som altid være en “buffet. Altså een gang i løbet af sæsonen, hvor I også har fri fra yoga. Datoen oplyses i løbet af sæsonen. Hvis I går på et hold nu, så vil I blive spurgt i denne uge. Hvis I ønsker, at starte yoga, så kan I kontakte mig for info og tilmelding :) Se skema “Undervisning/hold".

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
KRABBJERRE Yoga logo
  • Instagram - Hvid Circle
  • Facebook - White Circle

© 2017 KRAB-BJERRE YOGA . Udviklet af BüroBüro

Tilbage til
toppen