NYE workshops og NY sæson


Som jeg lovede i sidste nyhedsmail, har jeg nu fået tankerne på papir og det er blevet til flere nye workshops og andet sjovt 😊

Den første er kun 1 uge væk og det er ren selvforkælelse, med både yoga, kurbad og mad - OG selvom arrangementet slutter kl 13.30, så har du lov at blive i kurbadet så længe du vil - de lukker kl 17.00.

Tilmeld dig nu - det blir' en skøn søndag.

Se alle workshop's under fanen: Workshops og andet sjovt.

Håber der er noget der frister😉

Næste sæson (uge 17-27) er klar for tilmelding.

Går du på et hold hos mig, så er det ved at være tid til at bestemme om du vil være med i næste sæson - jeg spørger i næste uge. Går du ikke på hold, men vil gerne så send mig en mail, eller tilmeld dig her på min hjemmeside.

Se sæsonens UGESKEMA herunder.