top of page

NYE workshops og NY sæson


Som jeg lovede i sidste nyhedsmail, har jeg nu fået tankerne på papir og det er blevet til flere nye workshops og andet sjovt 😊

Den første er kun 1 uge væk og det er ren selvforkælelse, med både yoga, kurbad og mad - OG selvom arrangementet slutter kl 13.30, så har du lov at blive i kurbadet så længe du vil - de lukker kl 17.00.

Tilmeld dig nu - det blir' en skøn søndag.

Se alle workshop's under fanen: Workshops og andet sjovt.

Håber der er noget der frister😉

Næste sæson (uge 17-27) er klar for tilmelding.

Går du på et hold hos mig, så er det ved at være tid til at bestemme om du vil være med i næste sæson - jeg spørger i næste uge. Går du ikke på hold, men vil gerne så send mig en mail, eller tilmeld dig her på min hjemmeside.

Se sæsonens UGESKEMA herunder.

STOR FRIHED hos Krab-Bjerre Yoga...

Du må flexe på alle de hold der har samme niveau, som det hold du er tilmeldt!!

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page