top of page

 Ny til Yoga...
Så er Iyengar® Yoga måske noget for dig!

Hos Krab-Bjerre Yoga er klasserne inddelt i niveauer.

Er du helt ny til yoga, har prøvet lidt eller måske bare ny til netop Iyengar® Yoga, så kan du tilmelde dig klassen: "Begynder/Intro Torsdage kl 17.30-19.00"

Begynder/Intro - Yoga 1

På dette hold får du en ide om hvad Iyengar® yoga er for en størrelse. 

Du bliver introduceret til basis stillingerne (asanas), som opbygger styrke & udholdenhed. Det er vægt på de stående øvelser, men siddende & liggende øvelser indgår også i klasserne. Der afsluttes med afspænding.

Du vil opleve at din kropsbevidsthed øges, du bliver smidigere & ikke mindst stærkere. 

Skulderstand, som er en omvendt stående stilling, vil også blive introduceret på dette hold.

DSC_3545.JPG

Pris 10 gange kr. 975,-

Torsdage

kl. 17.30-19.00

Hold dig opdateret om ændring/aflysning af klasser ved at tilmelde dig facebookgruppen:

Krab-Bjerre Yoga YOGI's

Godt at vide :)

  • Yoga er på bare fødder, tøjet er noget du kan bevæge dig i og helst ikke for løst - du kan komme omklædt eller klæde om på stedet. 

  • I Iyengar Yoga bruger vi redskaber (måtter, klodser, bælter, stole mm) i undervisningen. Det er vigtigt, at du behandler tingene ordentligt & lægger det pænt på plads!

  • Alt hvad du skal bruge er i yogastudiet - måtter, tæpper, klodser mm - men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen måtte.

  • Kom gerne 10 min før, så der er tid til at finde måtte mm frem inden vi starter. Medbring ikke drikkevarer i yogasalen.

 

  • Er der et hold igang når du kommer, så er der et tekøkken hvor man kan få en kop te & kigge i et blad. 

 

  • I garderoben er der et skab, med små rum der kan låses hver for sig. Her kan du låse ting af værdi inde og så tage nøglen med ind i yogasalen.

  • Adressen er Kirkegade 22A - men indgangen er i Enggade - du kan med fordel parkere på taget af Super brugsen, som er lige overfor yogastudiet. 

 
bottom of page